Sommer 2015

E-post Skriv ut PDF

To hytter er under bygging i sommer. Ei til er klar til oppstart i løpet av august. Tre andre solgte tomter blir bebygd så snart alle formaliteter er i orden. Tilsammen er 20 tomter solgt. Det har vært stor interesse for tomtene i Skeislia i sommer, med flere visninger og henvendelser.

Vi er nå med i Skeikampen Eiendom. Et selskap for grunneiere på Skei med hyttetomter til salgs. Formålet er samarbeid om felles markedsføring av tomter, og markedsføring av Skeikampen som turistdestinasjon i samarbeid med andre aktører i Skeikampen Marked og Skeikampen Resort.

Ta kontakt med Privatmegleren ved Pia Murland tlf 95050468 . Privatmegleren har utstillinger over "sine" eiendommmer i Velkomstsenteret (tidligere Gausdal Høyfjellshotell) og ved Joker.

Tomtene er annonsert på Finn.no: Skeikampen

Grunneierene og utbyggerne i Skeislia, Ola Fyksen ( tlf 900 52 815), Ola Idar Løkken ( tlf 911 02 012 ) og Anders Bjørge ( tlf 979 76 139) er tilgjengelige for visning og samtaler.

Anders Bjørge er ofte på sin hytte i Skeislia og ønsker interesserte velkommen innom for en tomteprat. Ring gjerne i forkant så står kaffen klar. Hans hytte er en Alm hytte fra Tinde Hytter AS. Adressen til hytten er Hågåslettvegen 10.

NB! Skiløypene i det nye, og påbegynte, ski og skiskytteranlegget ligger ca 100 m fra innkjøringen til Skeislia.

Samarbeidspartner: www.tindehytter.no

Følg også med på: Skeikampen og Lillehammer turist

Velkommen til en tomteprat, hvorhen vi er!